Portfolio

Benieuwd naar de producten die we voor anderen schreven? Bekijk de nieuwsbrieven, magazines en jaarverslagen en informeer gerust naar mogelijkheden en prijzen.

 

Beens Groep | Rijswaard | Mercuur Smart Logistics

Beens Groep, steenfabriek Rijswaard en Mercuur Smart Logistic brengen met regelmaat een nieuwsbrief uit. Zo houden zij hun relaties op de hoogte van de ontwikkelingen binnen hun bedrijf. Het tekstbureau komt met ideeën, maakt afspraken met de interviewkandidaten, schrijft de artikelen, regelt de correctierondes en bewaakt de deadline. Zo gaat uw nieuwsbrief mooi op tijd de deur uit.

Bankroots in 2020

Als schrijver was u misschien weken ondergedompeld in uw verhaal. U schreef, herschreef, knipte en plakte om er een vloeiend geheel van te maken. Toch kan de frisse blik van een eindredacteur dan nog wonderen verrichten. U bepaalt zelf waar wij het accent leggen. Wilt u een extra controle op schrijf- en spelfouten, stijl of logica? Onze tekstschrijvers corrigeren, redigeren en geven deskundige feedback op uw productie.

Veolia Reistijd | ViaVeolia

Om het contact met haar passagiers en medewerkers te onderhouden, geeft Veolia Transport meerdere bladen uit. ‘Veolia Reistijd’ is hiervan het meest bekende. Het blad ligt in elke Veolia-bus en is gevuld met lichtvoetige artikelen over mooie steden, plekjes die de reiziger niet mag missen en informatie. Boom Communicatie brengt tekst en beeld bij elkaar en werkt dit uit tot een graag gelezen blad.

Q24 Jaarverslag

Jaarverslagen kunnen uitgroeien tot lijvige boekwerken. Ze moeten verslag doen van het afgelopen jaar, er moet een heldere rode draad doorheen lopen en dan moeten ze ook nog vlot en overtuigend geschreven zijn. Het tekstbureau schrijft de jaarverslagen van meerdere organisaties. Q24 in Amsterdam is er één van. Bekijk het jaarverslag.

Stedenbouw

Vaktijdschrift voor stedenbouw en architectuur

Het tekstbureau mag dan alleen bemand worden door vrouwelijke tekstschrijvers, voor een bouwkundig artikel draaien we onze hand niet om. Voor de bladen STEDENBOUW en ONDERWIJS & BOUW leveren we boeiende en vakkundige rapportages over projecten in de utiliteitsbouw, woningbouw en non-profitbouw.

Herinneringsboek Zorgcentrum De Riethorst Waspik

Toen de verhuizing naar de nieuwe Riethorst in Waspik voor de deur stond, besloot de directie de herinnering aan de voormalige Riethorst levend te houden. Zij gaf een Herinneringsboek uit.

Ernst-Jan Scheerder, secretaris Raad van Bestuur bij De Riethorst Stromenland: ‘Vanaf het eerste begin was de samenwerking met Het tekstbureau plezierig en professioneel. Ze wisten precies de snaar te raken die wij zochten.”

Aandacht voor uw opening, jubileum of fusie in een aantrekkelijk boekwerk? Informeer naar de mogelijkheden.