Tekstschrijvers

Liliane Verwoolde

Als Liliane haar studie orthopedagogiek in Utrecht afrondt, is er twijfel. Het enthousiasme om als pedagoog aan de slag te gaan ontbreekt. Ze zoekt dan tijdelijk haar heil in een baan als secretaresse. Deze tijdelijke job groeit uit tot een dienstverband van negen jaar. Ze is zich dan nog niet bewust dat het de papieren en de teksten zijn, die haar laten zitten waar ze zit.

Teksten rollen vanzelf uit haar pen

Als zij met man en kinderen haar spullen bij elkaar raapt voor een verhuizing naar Brabant, volgen meerdere banen elkaar op. Dan begint het op te vallen dat teksten – waar ze ook werkt – als vanzelf haar kant op komen. Notulen, promotiemateriaal, een artikel, de speech van de directeur, het rolt met grote creativiteit uit haar pen. Het kwartje valt. In 2005 start zij Het tekstbureau.

Typisch Liliane

Liliane laat zich met plezier verrassen door alles wat op haar pad komt. Nieuwe uitdagingen treedt ze onbevangen tegemoet. Kun je vertellen, dan heb je haar aandacht. Nog een paar kreten? Inspirator. Ze is degene die de ideeën op tafel gooit. Creatief met tekst, maar ook met kwast en fluit. Evenwichtig. Grondig. Positieveling. Houdt van mensen.

Vind mij op LinkedIn